Muter olahraga College

Muter olahraga College

Muter olahraga Sampeyan Tresna ing College

Hot

Tuesday, January 2, 2018

Muter olahraga Sampeyan Tresna ing College

January 02, 2018 1

Ing tingkat universitas, ana macem-macem olahraga hibah atletik kanggo wong lanang lan wadon. Game-game iki ngidini nelpon saingan kanggo tetep muter game sing disenengi ing tingkat sekolah lan entuk sawetara utawa malah mayoritas biaya pendidikan sing dibayar. Iku kahanan win-win kanggo pesaing understudy.

Mulane apa olahraga olahraga hibrida atletik? Punika minangka dhaptar game nyata kanggo wong lanang lan wadon:

Olahraga Pria

1. Sepak Bola

2. B-ball

3. Baseball

4. Hockey

5. Sepak Bola

Olahraga olahraga Olimpiade

7. Gulat

8. Anggar

9. Nglangi

10. Crosscountry

Olahraga Wanita

1. Bola voli

2. B-ball

3. Softball

4. Acrobatic

5. Sepak Bola

Olahraga olahraga Olimpiade

7. LaCrosse

8. Anggar

9. Nglangi

10. Hoki lapangan

Temenan iki ora sakabehe rundown. Ana atletik hibrida liyane sing aku durung direkam ing kene. Kanggo saingan kanggo dolanan ana ing tingkatan sekolah, mesthine kudu dadi pemain paling apik ing sekolah menengah. Tingkat persaingan kanggo sekolah apa wae ing tingkat divisi sing bener dhuwur. Para pesaing sing entuk gelar Divisi Kelas I donya kelas sing paling disenengi ing game sing diputer.

Yen sampeyan dadi pesaing lanang utawa wadon sing pengin dadi salah sawijining olahraga hibah atletik, sampeyan kudu miwiti iklan lan ngunggahake awak menyang mentor sekolah. Kanggo njaluk iki arep, sampeyan bakal mbutuhake:

1. Resume atletik

2. Surat pengantar

3. Nganyari terus-terusan dikirim menyang mentor

Sampeyan kudu nindakake kabeh mau kanggo menehi pitutur marang mentor babagan sampeyan, kemampuan kanggo muter kanggo wong, lan carane bisa mbantu program sing sukses. Elinga, para mentor game hibrida olahraga iki nggoleki pesaing sing bisa mbantu. Ing tingkat sekolah, mentor kudu menang kanggo njaga kualifikasi!
Read More